Ångest och längtan

Imorgon åker jag tillbaka till Vadstena igen efter några dagar hemma och det är blandade känslor. Det har varit extremt skönt att vara hemma och jag skulle gärna stanna några dagar till, men samtidigt så ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan. Jag vill bara att veckorna ska gå fort så att jag kan få jullov och få vara ledig. Min största längtan just nu är jullov, julen i största allmänhet och Thailand. Det ska bli så himla skönt att få vara i solen och må bra i två veckor, att det är vinter förstör så himla mycket och att bara få vara två veckor i solen kan göra en så gott!

Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket.. Jag var hos farmor och farfar en sväng förut och hälsade på, satt där och pratade i någon timma. Det är väl det enda vettiga jag har gjort idag tror jag.. Jag har kollat på H&Ms rea också och bestämt mig för att klicka hem denna grymt snygga kavajen:



Nu ska jag sova, klockan står på 06.00 eftersom att bussen går 07.50 och man inte vågar chansa att åka sent när det är morgontrafikrusning ;)
PUSS






Så mycket bättre

Jag har spenderat kvällen med min familj och druckit glögg, kollat på Ensam mamma söker och Så mycket bättre! Jag bara älskar det sistnämnda programmet, så otroligt bra artister och så sjukt bra versioner på låtarna. Det är så kul att man verkligen ser en helt annan sida av artisterna och jag har från början haft ganska svårt för vissa av dem. Sedan så har jag fått upp ögonen för deras musik och insett att till exempel Thomas Di Leva är riktigt bra ;) Nu har jag i alla fall bestämt mig för att stanna ännu en dag till hemma, så jag åker inte till Vadstena förrän på tisdag! Det blev en riktig långhelg hemma nu, känns bra! Sedan åker jag tillbaka till Vadstena och kör på ungefär tre veckor skola och sedan är det jullov i tre veckor, en vecka hemma och två veckor i Thailand, underbaaart!

Nu tror jag faktiskt att jag, på riktigt, ska ta och plugga lite.. Vi har en inlämningsuppgift i Etik och Livsfrågor som ska vara inlämnad om lite mer än två veckor och det skulle faktiskt vara ganska skönt om jag blev klar med den ganska snart.


Ser fram emot lite ledighet i värmen med fina vänner!

Jag som trodde att jag faktiskt kunde skela..? haha

PUSS





Nöjd tjej!

Jag kom hem för en stund sedan efter att ha varit nere på Allum en sväng och shoppat lite! Det blev inte de skorna som jag visade igår utan jag hittade ett par andra som jag tyckte om mer och som var lite bättre för vintern :) Sedan så köpte jag en tröja också, jättefin!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske sätter mig och kollar lite på tv, jag och bror kanske skulle baka sedan också, vi får se! Jag är väldigt trött och börjar få lite smått ont i huvudet, men det går nog över snart!




Nu ska jag gå upp och kolla vad min kära far gör!
PUSS





Första advent

Just nu är inte Sverige min favoritplats.. På grund av vädret så kan inte jag åka till Vadstena idag, de varnar för att man inte ska ge sig ut på de vägarna som går mot Jönköping och det hållet för att det är farligt väder. Det är jäkligt tråkigt men samtidigt så vågar jag inte chansa heller.. För om jag åker så kan det lika gärna bli så illa att jag inte kommer fram i tid för att det är mycket köer och sådant. Måste faktiskt erkänna också att det är skönt att få en extra dag hemma och imorgon åker jag tillbaka istället! :) Fast det som är tråkigast av allt är att jag missar Oskar Linnros ikväll, så mycket som jag hade sett fram emot det! Men även fast jag hade varit i Vadstena så vet jag inte om jag hade vågat åka till Norrköping heller eftersom att det är i Östergötland det är som värst tydligen.

Dagen är för övrigt väldigt mysig, det är massa snö ute(snön är faktiskt mysig också) och så är det första advent! Så jag har ätit en jättemysig frukost med familjen och så har mamma tagit fram lite julpynt och min julstämning är på topp! Vi ska snart åka ner till Allum och köpa mina kängor också, underbart. Den här dagen ska jag inte göra mycket alls, utan bara vara hemma och spendera den med familjen♥ Man kanske skulle ta och baka lite lussebullar såhär fem veckor innan jul?






Snyggaste Oskar!

Just det, kom på nu att... imorgon ska jag på OSKAR LINNROS med sjukt bra tjejer! Är riktigt taggad och det ska bli så himla kul!!

Hallå där snygging! ;)


PUSS





Dags för sängen

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg nu bara innan jag ska sova, är riktigt trött! Imorgon åker jag tillbaka till Vadstena igen, jag tycker att jag gjorde ett bra val som åkte hem i helgen! Det har varit riktigt skönt att vara hemma. Men nu kör vi på skola i tre veckor till, sedan är det dags för jullov och THAILAND! Om exakt en månad så är jag där, helt underbart!

Nej, nu ska jag sova. Jag slänger in årets skolfoto också som jag skannade in förut :)




GODNATT!





Har de barn allihopa?

Haha, man kan ju inte alltid vara smart! Jag, mamma och pappa satt och kollade på ensam mamma söker då jag kläcker ur mig något väldigt dumt..

Jag: Men gud, har de barn allihopa?
Pappa: Jo, men det kanske är därför programmet heter Ensam mamma söker... Eller vad tror du?





Hemma i Göteborg!

Igår anlände jag hem till Göteborg runt klockan halv åtta efter en galet lång resa. Vi stod i köer mellan Ulricehamn och Borås i nästan två timmar, vilket var riktigt segt och resulterade i att resan nästan blev 7 timmar lång. Men min kära far var så gullig att han åkte till Borås och hämtade mig där istället så att jag slapp sitta på bussen i en timma till för att komma ända till Göteborg! :)
Igår kväll gjorde jag inte speciellt mycket, jag hann inte mycket mer än att äta middag och umgås med familjen! Sedan så var jag så himla trött så att jag gick och la mig runt halv elva kanske.. men det var skönt!
Idag har jag varit nere på Allum en sväng och pratat med dem på Tre och frågat varför jag inte kunde ta emot sms. Jag har varit helt förstörd för jag har inte kunnat smsa sedan i onsdags.. haha ;) Men i alla fall, det var så enkelt som att jag bara hade för lite utrymme på mobilen.. haha, pinsamt att jag inte hade kunnat kolla det först egentligen, så oteknisk är jag faktiskt inte! Men det var ju i alla fall tur att det löste sig, så nu funkar den lilla kraken som vanligt ;)
Som vanligt så kunde jag inte hålla mig ifrån butikerna nere i Allum utan gick och kikade lite grann, speciellt på skor eftersom att jag måste köpa ett par nya. Jag var inne i lite olika butiker men hittade mina favoriter inne på Bianco. Så dem får det nog bli!



Och så är det ju faktiskt så att jag älskar ringar och så var jag inne på StylebyTyra och kikade lite, vilket slutade med att jag var tvungen att klicka hem den här ringen, som är så otroligt snygg:



Nu ska jag nog försöka plugga lite grann.

PUSS




Inte den mest nödvändiga dagen

Jag har precis kommit hem från skolan efter en lång dag, som mest har bestått av väntande. Jag hade en lektion i morse sedan har jag gått och väntat på att få ha ett seminarium på studietiden som började klockan tre, men sedan visade det sig att våran lärare inte hade tid! Så då var det bara att masa sig hemåt ;)
Och nu sitter jag här och letar efter en klänning som jag kan ha på mig på nyår. Har hittat två stycken som jag tycker om jättemycket! Hade tänkt att jag skulle laga lite mat också, tacos blir det idag!

Och även i en sådan liten by(?) som jag bor i så händer det grejer, för ikväll så är det faktiskt Ladies Night här. Fast tyvärr inte den Ladies Night som alla andra tänker på när de hör det, utan Vadstenas egna Ladies Night! Det är inte så superkul men faktiskt väldigt mysigt, alla affärer är öppna och har börjat julpynta, det händer lite olika saker och det är mycket folk :) Man får uppskatta det som händer här, när det väl händer något, haha!

Här är i alla fall klänningarna jag vill ha, från Nelly. Tror nog att det lutar mest åt den första, så himla fin!



PUSS




241110

Jag vet inte riktigt vad problemet är.. Jag vill skriva här men det blir helt enkelt bara inte av! Jag får bara se till att ta mig tid till det. Jag hade i alla fall en jättebra födelsedag och i paketet som jag fick av mina föräldrar fanns det ett jättefint halsband. Det var en kedja med en liten bricka på där det står "Hope", är helt kär i det!
De senaste veckorna har det väl inte hänt så jättemycket, eller jo.. det har hänt en ganska stor grej men som jag inte kommer avslöja förrän om en vecka ungefär, kanske ;) Sedan så var jag ju ute på krogen för första gången i fredags och jag gillade det, vi hade riktigt roligt! Annars så har jag varit i skolan som vanligt, förutom idag, då vi hade trippelbollsdag. Hela skolan är med och alla ska klä ut sig, så spelar vi spelar innebandy, fotboll och vollyboll, i år avslutade min klass med en seger.. vi vann våran sista match, vilket även var den enda matchen vi vann, haha! Men jag tyckte att vi var duktiga ändå! Och i år var vi utklädda till cyklister, inte det bästa men det funkade.. jag kan ju i alla fall säga att vi inte vann något pris för bästa utklädnad heller ;) De som vann var våran parallellklass och de var utklädda till Blue Man Group!





Nu är det dags att sova, godnatt!
PUSS





Det är min dag idag

Idag, den 13 novemeber, är det min dag! Idag är det min tur att fylla 18. Och jag måste ju säga att det känns ganska bra, nu får jag också följa med ut och göra allt det där! Vilket känns grymt eftersom att jag har fått vänta så jäkla länge!
Just nu pluggar jag körkort, vilket behövs. Sedan när Sofie vaknar så ska vi städa, eftersom att vi ska vara här en stund ikväll och sedan framåt dagen så ska jag äta lunch hos Alexandra, hon ska laga mat åt mig och Sofie bara för att jag fyller år idag och Sofie på tisdag! Så himla gullig hon är den där Alexandra :) Och ikväll så är det dags att fira mig med alla mina bästa♥ Ser fram emot en riktigt bra kväll! Vi ska äta lite middag här hemma allihop och sedan ska vi gå ut så att jag får dricka min första lagliga drink ;) Vi ska nog gå till ett ställe som heter Källaren och jag hoppas att det är samma vakt där idag som har kastat ut mig två gånger.. haha, liksom in your face nu är jag också 18 ;)
Vi har i alla fall bestämt oss för att vara kvar här i Vadstena eftersom att jag helst bara vill vara med mina kompisar och fira. När man går ut på något större ställe så slutar det bara med att alla delar upp sig ändå. Så kommer min kväll se ut ungefär!

Nu sitter jag här och funderar på när jag ska öppna min present som mamma, pappa och fredrik har skickat upp. Vet inte om jag ska öppna den nu eller om jag ska öppna den när jag pratar med dem i telefon! Tror faktiskt att jag öppnar den innan, den lockar! :)

Ja, nu ska jag öppna min present och sedan ska jag fortsätta plugga körkort, det börjar närma sig med stormsteg!


En ganska lycklig 18-åring! ;)

PUSS




Hur jag än mår idag, så står jag kvar

Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här, min egen kärleksaffär.

Jag gillar låten mycketmycket♥
Förutom att lyssna på Petter just nu så hittar jag inte på så mycket, finns inte så mycket att göra på bussen ;) Och som grädden på moset så är bussen ganska sen.. Jag tror inte riktigt att han visste vart han skulle förut for han körde åt helt fel håll och sedan så kom han in mitt i Göteborgs stad och irrade omkring, så nu är vi 25 minuter sena! Är i alla fall framme i Vadstena vid 5, om jag hinner med nästa buss vill säga..
Jag har haft en riktigt händelserik morgon i alla fall. Pappa och jag bestämde oss för att övningsköra en stund på morgonen innan jag skulle iväg till bussen, och pappa tyckte att vi skulle köra stadskörning.. Och stadskörning blev det, haha herregud! Var till och med inne på korsvägen och snurrade.. DÅ är det bannemej stadskörning. När jag var på handledarkursen för att få övningsköra för två år sedan så sa han som ledde kursen att när man kör inne på korsvägen då har man nästan kört i den svåraste trafiksituationen i Sverige.. Haha, så jäklar vet ni ;) Tänka sig ändå.. att idag när jag övningskörde med pappa, det kan ha varit sista gången jag körde med honom innan jag har mitt körkort.. GALET!

PUSS!


Så mycket bättre

Sådär, då har man haft 18-års kalas också.. galet! Men det känns väl bra ;) Allt går så fort nu bara.. vet inte riktigt vart tiden tar vägen, vart tog höstlovet vägen liksom? Det var i alla fall trevligt att träffa släkten och det blir ännu bättre när de har med sig presenter, eller i detta fallet pengar! Men jag har ju faktiskt sagt att jag önskar mig pengar eftersom att jag måste spara fickpengar till Thailand, så nu börjar det ljusna när det gäller det också, toppen! Förövrigt så var ju kusinbarnet Anton, som är fem år, med som vanligt och när det ringde på dörren ville han hemskt gärna öppna, så det fick han naturligtvis göra. Så när farmor och farfar ringde på så öppnade han och de hann inte säga mer än hej förrän Anton pekade på farmor och sa "Du är gammal!", sedan sprang han iväg! Hahaha, jag tyckte att det var en klockren kommentar faktiskt ;) Han är riktigt underhållande den där busen!

När alla hade åkt hem så satte vi oss och kollade på Så mycket bättre, med artisterna som ska hylla varandra. Och idag var det Petters tur att bli hyllad och det var helt sjukt bra! Alla gjorde riktigt bra versioner av hans låtar och jag upptäckte helt grymma låtar som jag aldrig har hört förut och blev helt kär! Jag helt och hållet bara älskar låten Längesen, underbar låt och finaste texten! Sedan så är det låten Min kärleksaffär som också är riktigt bra och har även den en grym text!

Petter – Längesen
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Petter – Min kärleksaffär
Hur jag än mår idag
Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär

Helt underbara låtar!

PUSS!




Släktkalas på g

Snart kommer hela tjocka släkten hit för att fira mig och lite så, vilket jag tycker ska bli ganska trevligt! Det var ett tag sedan jag träffade allihop. Har fixat inför detta nästan hela dagen, förberett maten och sådär! Var även nere på allum med pappa en sväng förut, jag var tvungen att köpa ett par nya svarta jeans. Jag hittade ett par jättesköna inne på JC som jag köpte! Kan säga att det var tur att jag hittade några eftersom att de som jag hade gick sönder förra veckan och jag klarar mig inte utan mina svarta jeans, de är verkligen det bästa plagget jag har i min garderob ;)

Imorgon bär det av tillbaka till Vadstena igen! Ska bli skönt att åka tillbaka faktiskt, har saknat allihop!! Jag saknar även min lägenhet, saknar att kunna sprida ut mig och veta att allt är mitt och jag faktiskt kan lägga mina saker överallt utan att de blir bortplockade, det är så himla skönt! ;) haha



PUSS!




You've got a friend in me

Så himla söt låt! Tänker bara på Toy Story när jag hör den här ;)

Lyle Lovett – You've Got A Friend In Me




4 november

Har inte haft så mycket att skriva de senaste dagarna så har tyckt det har varit lite onödigt att bara skriva massa trams ;) Jag har i alla fall under veckan som gått träffat gamla kompisar, shoppat, jobbat och tagit det lugnt! Har även fått lite ångest för att jag inte pluggar något.. Men jag får väl ta tag i det imorgon? I alla fall, jag har fått shoppat i veckan och jag är glad! Fick köpt en blus, smycken och lite annat, kanske kan visa imorgon. Just nu är jag inne på H&Ms hemsida, drömmer mig bort och lägger massa saker i min önskelista.. Ska nog se till att få de där grejerna snart alltså ;) Jag får ta en sak då och då.. När jag känner att jag har pengar att lägga på det där, det blir braa! Det är faktiskt en sak i listan som jag har velat ha läänge och därför så ska jag bannemej köpa den, har kollat på den sedan den kom ut!

Snart min, så fin så fin!

PUSS!





RSS 2.0