Snart dags!

Fyra dagar kvar tills jag åker mot Arlanda för att tillbringa en natt där innan planet går mot Thailand! :D Jag har fixat nästan allt som ska fixas, ska bara växla pengar och allt det där :) Jag har börjat packa också, är nästan klar och så har jag fått köpt mig en ny kamera som verkar jättebra! Men innan dess så ser jag också fram emot en mysig jul! Den kommer att tillbringas först här på torsdag med farmor och farfar, sedan hos min morbror och moster på själva julafton :) Var även på det årliga julbordet med familjen Olsson i söndags, vilket var riktigt mumsigt ;)
Nej, nu ska jag fortsätta fixa musik till min ipod!
PUSS

Ville mest bara tala om att...

JAG HAR TAGIT KÖRKOOOORT!!! I onsdags så hade jag uppkörning och fick mitt körkort, helt sjuuuukt! Och även väldigt skönt, en grym lättnad! Nu slipper jag den där skiten ;) Haha, och nu kan jag bara fokusera på skolan.. yeey!! Nej, men om en vecka så sitter jag hemma i Göteborg och har jullov. Och det ska jag bara njuta av, för det förtjänar jag. Jag är hemma i en vecka sedan åker jag till Thailand, underbart! Jag sa hejdå till Alexandra och Julia igår, för de åkte hem eftersom att de flyger till Thailand på måndag. Och det kändes helt sjukt att säga "Nästa gång vi ses, om två veckor, så är det när vi ses på flygplatsen i Phuket". Tiden har gått så jäkla snabbt, vi bokade resan i mars och då kändes det som en evigheeet. Men nu är vi här och det är jag så glad för!

Förutom att jag tagit körkort, så har det inte hänt så mycket den här veckan heller.. Vi hade lite julmys i onsdags då vi bakade och sånt där supermysigt tillsammans, jag och mina fina vänner♥ Sedan så har vi haft ett prov i naturkunskap också, och det kändes som att det gick ganska bra! :) Nu är det som sagt en vecka kvar och jag längtar!! Helgen har också varit väldigt lugn.. Igår var vi bara några kompisar här och kollade på nobelprisutdelningen.. Haha, det kanske låter tråkigt men vi hade så jäkla kul, vi satt bara och drev och kom på massa roliga saker som alla sa. Det finns faktiskt mycket att kommentera bland sådana människor ;)
Idag så åt vi middag hos Tobbe och sedan lite senare på kvällen mötte vi upp några tjejer från klassen och gick till Källaren, där vi umgicks och drack gott! :) Men det blev en tidig kväll idag också, men det är bara skönt.


Allting som vi åt i onsdags, haha ;) gott var det!

PUSS





Ny vecka, nya tag!

Nu ska jag snart dra mig mot skolan för en ny vecka! Somnade jättetidigt igår och vaknade sent idag, sov 12 timmar! Otroligt skönt. Nu har jag pluggat en stund på morgonen och fått ganska mycket gjort, vilket känns bra! Är lite stressad eftersom att vi egentligen skulle gå nu, tror jag.. Haha! Men vi börjar ju inte förrän om en timma, ska äta lite lunch först bara :)

PUSS





Riktigt bra kväll!

Kvällen igår blev lyckad, vi hade väldigt roligt här hos oss fram tills ungefär halv nio då våran kära lilla granne började klaga.. som vanligt! Han skällde ut Sofie och jag har bara lust att gå dit ner, knacka på och ta mig ett ordentligt snack med honom :o Men det kommer jag antagligen inte våga göra.. haha! När vi hade kört ut alla så var vi några som stannade kvar och väntade på att klockan skulle bli halv tio då vi skulle ta bussen till Motala! Resten av kvällen blev också grymt bra, förutom att folk började droppa av ganska tidigt.. Det tyckte jag var lite tråkigt, men vi som stannade hade grymt kul ändå ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Just nu håller vi på och tvättar, vilket behövs! Och jag är grymt sugen på pizza, så jag funderar på om jag ska synda och gå till stan och äta? Får se om det är någon som vill följa med!






mina brudar är bäst, puuusss!♥

PUSS


Helt skakis!

Det var ju ett tag sedan jag skrev nu! Men jag har i alla fall varit i Vadstena sedan i Tisdags! Jag har varit i skolan som vanligt och gjort massa sådant där otroligt intressant ;) Men nu är det i alla fall helg och jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt, på morgonen var jag och tränade med Emy.. Vi var på pump och det var helt sinnessjukt jobbigt! Sedan så tyckte jag att jag skulle vara ännu duktigare och ställa mig lite på Crosstrainern eftersom att man inte direkt får upp pulsen riktigt på pumpen.. Men jag kan säga att det var ganska dumt gjort, haha! Är verkligen helt skakis nu och jag skojar inte när jag säger att det tog mig 25 minuter att gå hem när det vanligtvis brukar ta ungefär 10.. Haha, det var lite jobbigt! Snart ska jag i alla fall gå över till Julia och så ska vi baka och peppa inför festen som är ikväll! Det är några tjejer i min klass som fyller 18 inom ungefär två veckor och då har de anordnat en födelsedagsfest! Jag ser fram emot det riktigt mycket för det verkar som att det kommer väldigt mycket folk, så det ska bli roligt! :)

Nej, nu väntar Julia så det kanske är dags att gå!
PUSS





RSS 2.0