Favorit i repris!

Kollade nyss igenom mina favoriter på datorn och hittade den här underbara videon som massa artister gjorde när de spelade in We are the world för Haiti. Det går inte att kolla på den här utan att fälla en lite tår, den är bara bra! Bästa delen tycker jag är när Céline Dion sjunger, hon är så himla duktig!








Kalldusch, kan man säga ja!

Hade ställt klockan på 11, vaknade, kände att jag inte mådde bra alls och låg kvar ungefär 45 minuter till. Sedan kände jag att jag var tvungen att gå upp och duscha, tänkte även att duschen kanske skulle få mig att må lite bättre! Nu är det ju såhär att allt på den här praktiken inte är riktigt i ordning än, det finns ingen toalett eller dusch i närheten så vi måste gå en bit till ett servicehus som ligger lite längre bort. Saken är den att vi skulle få en nyckel till personalduschen som ligger precis nedanför våran stuga och så skulle de göra klart en toalett som vi kan använda, men inget av detta har ännu hänt! Så jag traskade bort till servicehuset och hade förberett mig med två femkronor eftersom att det är vad man behöver för att få något vatten(helt sjukt egentligen att vi ska behöva betala för att duscha, vi är ju bannemej gratis arbetskraft för dem ;). Jag valde en dusch, slängde i en femma och skulle börja duscha, men det kommer inget jäkla vatten! Så då byter jag dusch och hittar till slut en bra, där slänger jag i min andra och sista femma och börjar duscha. När jag sedan har tagit i balsam så ska jag skölja ur det och vad händer inte då? Jo, det finns såklart inget mera vatten!! Helt panikslagen eftersom att jag inte hade någon mer femma så bytte jag dusch igen till en där det fanns vatten men det var kallt och var bara inriktad på att få duschat klart och slippa gå hem med balsam i håret. Det var så sjuukt kallt och jag stod bara där och skakade, den där duschen gjorde till slut verkligen inte så att jag mådde bättre.. Tvärtom! Så nu tror jag verkligen att jag har feber, för jag ligger här och fryser. Moa har precis varit här och ätit lunch så jag bad henne säga till våran handledare att jag inte kommer idag.


Jag som såg fram emot att duscha idag, haha ;)

Nu tror jag att jag ska kolla lite på Sex and the city och bara ta det lugnt.. Kanske försöka sova lite och längta till imorgon, för då åker vi hem i lite mer än en vecka!! :)






På praktik.

Nu är jag på praktiken, vi kom hit i söndags och vi började jobba igår! Vi har fått reda på att vi ska tillbringa våra tre veckor i receptionen. Det är även en liten restaurang tillhörande receptionen med lite lättare mat och så, som vi kommer få hjälpa till i också eftersom att de som jobbar i receptionen har hand om det! Än så länge så tycker jag att det är jättebra! Vi får ta emot gäster, svara i telefon och allt det där som man gör i en reception + matlagningen då ;) Det enda minuset som vi har är att vi jobbar skiftar arbetstider, vi har tiderna 08.00-15.00 och 15.00-22.00 att välja mellan och då har vi gjort på det enkla viset att vi helt enkelt tar varannan dag! Men grejen är ju då att vi inte jobbar samtidigt så när man inte jobbar har man sju timmar att slå ihjäl på egen hand, ensam! Och eftersom att de som jobbar här pendlar så är vi de enda i personalen som bor här på campingen, så det finns inte en enda som man kan ha sällskap med när man är ledig! Så det är lite segt, men det har väl fungerat än så länge. De andra veckorna när vi ska vara här två veckor i rad så ska vi säga till att vi helst skulle vilja jobba samtidigt några dagar i veckan, så vi kan göra någonting tillsammans i alla fall! :)

Just nu är det jag som har jobbat morgon och sitter nu i våran lilla stuga eller vad man ska kalla det som vi bor i, barrack säger Moa ;) Haha! Det är ungefär bara en halvtimma kvar innan hon slutar så jag har överlevt, woho! Haha, imorgon är det jag som jobbar kväll! Sedan på torsdag jobbar vi faktiskt samtidigt 08.00-15.00.. Men det är bara för att vi ska ta bussen 16.30 som ska ta mot Göteborg. Jag hoppar i alla fall av på vägen dit vid mitt sommarställe där jag ska fira midsommar, men Moa åker vidare mot Göteborg och sedan mot Motala. Vi är lediga nästa vecka och börjar veckan därefter igen eftersom att Moa ska iväg på Peace & Love! Ska faktiskt bli skönt med en ledig vecka. Det ska bli riktigt roligt med midsommar, den helgen brukar alltid bli så himla bra :)

Jag tänkte slängt in lite bilder också men det verkade inte blir så mycket med det för det tog jättelång tid att ladda upp.. Så jag får vänta!


Får väl bjuda på en bild från i vintras istället

Puss






Makeover.

Så jag bestämde mig för att locka håret tillslut, mest för att jag blev uttråkad.. Haha! Så här kommer resultatet:



Nu ska snart jag och min bror laga mat, tacos blir det idag! Ska blir riktigt gott, var så längesedan jag åt tacos hemma! Det är så kul att tacos smakar så himla olika beroende på vart man äter det, även om man tillagar det på samma sätt :) Tacosen hemma är absolut bäst!






17 juni.

Idag är första dagen på ett tag som jag verkligen gjort mig i ordning ordentligt.. Jag menar att jag har plattat håret och sminkat mig! De andra dagarna har jag helt enkelt inte haft någon lust alls, haha! Men idag var det riktigt roligt och nu funderar jag till och med på att locka håret, för att ha något att göra ;) Just nu sitter jag i alla fall och kollar på SATC och har precis målat mina naglar och tånaglar! Det blev svart på tårna och rött på fingrarna, kände för att ha lite färg på naglarna så jag valde bort svart denna gången! ;) Förutom på tånaglarna då..

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen..
Man kanske skulle bege sig ut och sola lite? Jag får helt enkelt se vad som händer, har inte ätit någon frukost heller så det kanske är dags? Får väl bli lite lunch.








Sex and the city.

Jag har aldrig förstått serien Sex and the city, eller haft något intresse för att kolla på den för jag har aldrig tyckt att den varit speciellt bra. Men igår kväll så såg jag två avsnitt på tv och blev helt förälskad så nu har jag fixat säsong ett och har precis kollat klart på första avsnittet. Serien är ju underbar! Så nu kommer jag sitta klistrad framför den kvällarna framöver ;)

Dagen har förövrigt varit ganska lugn och jag tog ju som sagt min powerwalk förut, blev ungefär en 4.5-5 km lång promenad! Det var riktigt härligt och vädret kunde ju inte varit bättre, blir absolut en powerwalk imorgon också.
Förut idag så pratade jag även med Moa och vi bestämde det sista inför praktiken, som vi åker till på söndag! Jag ringde även till dem och checkade det sista så att allt är lugnt och sådär :) Ska bli riktigt roligt och jag ser fram emot att åka med Moa, eftersom att vi inte umgåtts så mycket förut så ska det verkligen bli kul att få göra det!

Nu ska jag forsätta kolla på SATC!


Jag bara älskar Carries klänning på bilden!






Ännu en lugn dag.

Gårdagen bestod av absolut inget mer än en promenad så jag tog det mest lugnt och hade en sådan dag när man bara känner för att sitta inne och kolla på film!

Jag vaknade för ungefär två timmar sedan kanske och gick upp, satte mig framför tvn ett tag och bestämde mig för att gå ut på en promenad. Sedan så såg jag att jag var tvungen att ladda min Ipod så det är den som jag väntar på nu, det är nog inte så långt kvar. Sedan när jag kommer in ska jag äta lite och efter det får jag se vad som händer. Skulle träffat Madde idag men hon är sjuk så det blev inget med det heller.. 

Nu ska jag ta och släpa mig ut på min promenad.. Eller powerwalk kanske man ska säga?









Bra dag!

Idag har det varit en bra dag! Gick upp runt klockan halv 11 och gjorde mig i ordning, sedan tog jag bussen in till stan där jag mötte upp Sofie och hennes familj för att gå in på Liseberg :) Vi hade en riktigt rolig dag och nu är jag helt slut, haha.. Vi hade tur med vädret nästan hela dagen också, det började regna på slutet men det gjorde inte så mycket! Nu tror jag att jag ska sova för jag känner att lite huvudvärk börjar komma smygandes så då är det lika bra att sova bort det.

Imorgon ska jag inte göra speciellt mycket, vad jag vet i alla fall. Än så länge har jag bara inplanerat att jag ska packa upp och hänga in allt i mina garderober och sådär. Jag har fått stränga order om att eftersom jag ska vara hemma i 12 veckor så får inte mina grejer ligga utströdda på golvet som de brukar göra när jag är hemma.. Nu förstår jag inte riktigt vad mina föräldrar menar? ;) Jag som alltid är så ordningsam.







Godnatt!






Vadstena ♥






Jag har knappt varit hemma i en dag och saknar redan Vadstena och alla mina goa vänner, hur ska detta gå?

Nu ska jag sova så jag orkar morgondagen(tror att det är försent ändå i och för sig).






I wanna seize the day like it's the greatest thing that ever happened.

Såg på Spotify nyss att Ola släppt några nya låtar och så fastnade jag för en utav dem som heter Overdrive. Det är verkligen inte Ola-stil men jag tycker att låten är riktigt bra!

Ola – Overdrive







Sommarlov.

Alltså, jag har redan slutat andra året på gymnasiet.. Det är helt sjukt! Vi slutade i onsdags men jag har varit kvar i Vadstena tills idag.. Vi var några stycken som var kvar så vi har helt enkelt bara myst och varit med varandra nu innan vi skulle åka åt varsitt håll och befinna oss 12 veckor på olika ställen i Sverige.

Mamma och pappa kom till Vadstena idag och hämtade mig.. Jag tror att jag har varit hemma sedan ungefär klockan tre. Förut när jag satt i bilen så lyssnade jag på musik och bara satt och tänkte, då började jag tänka på att vi bara har ett år kvar på Vadstenagymnasiet och om ett år är det vi som tar studenten.. Då är det vi som ska packa ihop våra lägenheter och bara lämna Vadstena. På ungefär en dag packar man ihop allt det som man har byggt upp under två år och bara lämnar den staden som man har bott i och skaffat känslor för i tre år, man bara lämnar allt bakom sig. Det kommer kännas väldigt konstigt, men det är så det är och så kommer det nya spännande faser i livet. Men nu ska man egentligen försöka se det positivt att vi faktiskt har ett år kvar som vi har sagt att vi ska ta vara på och göra det oslagbart och till det bästa året på Vadstenagymnasiet. Och jag är säker på att vi kommer lyckas för vi 08:or är helt enkelt bäst ♥

Eftersom att jag är hemma i Göteborg nu så tycker jag nästan att mitt sommarlov egentligen inte börjar förrän imorgon. Så jag inleder sommarlovet med en dag på Liseberg med min älskade sambo som kommer hit från Vadstena imorgon med sin familj innan hon åker vidare hem till sig! Det ska bli riktigt roligt faktiskt, kommer ju inte träffa henne på hela sommarlovet sedan heller eftersom att det är så himla långt mellan oss. Så imorgon ska jag ta mig in till stan och möta upp dem där! :)

Jag vet inte riktigt om jag ska sova nu eller vad jag ska göra.. Är inte trött så det blir väl kanske att se på någon film eller serie! Slänger in några bilder från våran myskväll häromdagen också.


Vadstena är bäst! ♥






RSS 2.0