Snart drar jag!

Har inte skrivit sedan första veckan på praktiken.. Och den tog slut nu i lördags! Men den var väl helt okej, inte den bästa och inte den sämsta ;) Jag och Moa har haft riktigt roligt i alla fall :*

Nu har jag sommarlov och om ungefär 2,5 timmar åker min familjen på bilsemester till Kroatien! Första stoppet blir Berlin och vi är antagligen framme typ fyra eller fem i eftermiddag skulle jag väl kunna tro, det är en lång resa! Vi ska i alla fall sova på ett hotell där en natt innan vi åker vidare till Österrike och Zell am see, där vi ska tillbringa två nätter. Vi känner att vi gärna vill se lite där så vi stannar där i två dagar och åker vidare till Kroatien på lördag!
Som jag har sett fram emot den här resan, helt sjukt! Som jag har väntat ;) Haha, jag är i alla fall riktigt glad att vi är här nu och att vi ska åka.. Det är dags för att hitta på något annat och komma här ifrån ett tag!

Jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera så ofta som möjligt om jag har tillgång till internet.. Det enda jag vet är att vi har internet på rummet i Berlin, men på de andra ställena har jag faktiskt ingen aning om hur det ligger till. Det borde ju finnas så att man kan köpa till om man vill, det är ju trots allt hotell vi ska bo på så :)

Skriver väl när vi är framme i Berlin då!








RSS 2.0