Duktiga grabbar!

Det här är ju helt otroligt! Har aldrig tänkt på det men nu när de påpekar det så är det ju faktiskt sant att de är likadana.. otroligt att de kan låta så olika ändå.
Och ändå liksom, fatta sjukt svårt att komma ihåg alla låtar och vilken låt som ska komma näst? haha, tänk om de skulle börja sjunga på varsin låt.. det kan ju inte vara lätt alltså! Jag är imponerad ;)






Sådär ja!

Tyckte att det var dags för en ny header om vi ändå ska börja skriva igen, får väl se hur länge det håller i sig den här gången. Nu är det nya bilder i alla fall!
Jag överlevde övningskörningen förut, även fast jag var inne i stan och körde.. galet! Jag körde inte på någon eller något heller, tur det! Det gick faktiskt över mina förväntningar, jag blev inte så panikslagen som jag brukar bli när det är andra bilar runt omkring.. haha! Men jag upptäckte en annan sida av mig själv som bilförare, jag har en tendens att bli lite agressiv.. haha, om folk inte riktigt gör som de borde ;) Tur att jag inte beter mig så på körlektionerna i alla fall, och då lär det ju antagligen inte hända på uppkörningen heller!

Nu hade jag tänkt kolla på lite True blood, har fixat tredje säsongen nu och sorgligt nog så har jag bara tre avsnitt kvar. Så när jag är klar med dem så är det bara att börja längta efter fjärde säsongen/om det nu kommer någon)!



PUSS!




Och så plockar vi in utemöblerna, right?

Jag är riktigt trött idag och jag var hundra på att det var bara för att man ställer om klockan. Men så pratade jag med mamma och då sa hon att eftersom att man ställer tillbaka klockan så får man sova en timma längre, haha.. fail! Men jaja, jag är trött vare sig man ställer om klockan eller inte ;) Men ibland är det ganska skönt att vara seg.. som idag har jag bara strosat runt och gjort i princip ingenting. Jag har pluggat lite, men inte mer än så! Ska i alla fall ut och övningsköra snart och göra lite nytta.. För det börjar ju faktiskt närma sig nu, helt galet! Men snart är det faktiskt min tur att ta körkort. Fatta lättnaden och friheten att ha KÖRKORT, awesome! ;)

Nu ska jag sätta mig och läsa lite i körkortsboken också, hej och hå! Känner mig faktiskt ganska duktig när det gäller det där.

PUSS!








100 år sedan!

Nu var det grymt längesedan jag skrev sist, vet inte riktigt varför jag inte skriver! För jag tycker själv att det är roligt att kolla tillbaka på sedan och jag har ju tid att skriva! Det är väl bara orken som ska till också.
Det har ju hänt en del på sista tiden.. Jag har gått ungefär hälften av tiden på höstterminen i 3an, vilket känns skönt! Men ändå lite vemodigt att man känner att det verkligen närmar sig slutet! Fast ändå så har jag himlans bra planer när det gäller framtiden så, bland annat så blir det en månads lång reseledarkurs i Spanien med Julia nästa höst!
Jag har även varit i Estland och Lettland med de bästa människorna som finns, SP08! Det var en grym resa och vi hade riktigt roligt, det är väl ungefär sådär man kan sammanfatta det :) Det var en asbra start på sista året!
Just nu händer det väl inte överdrivet mycket i skolan förutom att det är massa prov och arbeten + projektarbetet! När det gäller det så jobbar jag tillsammans med Moa och Erik, och vårat projekt är att vi ska skriva låtar och försöka få dem inspelade på en demo. Vi är klara med första låten som vi har skrivit till studenten och vi är otroligt nöjda!
OCH, till det bästa... Om exakt två veckor idag fyller jag 18 år, så som jag har väntat! Har tröttnat rejält på att inte kunna hänga med ut nu, så nu jäklar kör vi! ;) Då är jag ute och dricker min första lagliga drink!!

Slänger in lite bilder från tiden som har gått!

Östersjöresa






Från Vadstena
Vi är 3or i år, så nu är det vi som nollar småbarnen ;)






Vi var hemma hos Julia i hennes sommarstuga en helg










PUSS!






RSS 2.0