Skola imorgon.

Imorgon börjar skolan ordentligt, det känns ju ändå lite som att skolan har börjat eftersom att jag kom hit igår.. Men det är imorgon det drar igång! Klockan 12 åker vi här ifrån till Stockholm där vi tar båten till Tallin! Det ska bli kul att komma iväg men jag är ändå lite opepp, vet inte varför.. Men det blir väl bättre när vi väl är på väg :) Jag har packat klart i alla fall och det är bara det sista som ska ner!

Igår så kom jag hit vid ungefär klockan ett, jag packade upp och sådär.. Sedan så gjorde vi inte så mycket tills vi gick till Alexandra för lite fest! Det var en väldigt trevlig kväll och en bra start på sista året.
Idag så har vi bara tagit det lugnt, tvättat och packat! Vi har även spenderat ganska mycket tid framför tvn ;) Det har varit en skön söndag och jag vill ha mer av dem under veckorna som kommer!

Nu ska jag snart sova så att jag orkar dagen imorgon, resandet brukar ju vara ganska jobbigt! Fast efter denna sommaren så borde jag ju vara van som har åkt bil fram och tillbaka till Kroatien ;) Haha!


Skål för sista året! ;)

Godnatt!






Tillbaka till Vadstena!

Nu är det dags för skolan igen, sommaren är officiellt över. Nej, så negativ ska jag inte vara.. Men det känns ändå lite som att det börjar bli höst? Fast det är ganska mysigt ändå tycker jag :) Och det blir ännu bättre med alla nya höstkläder som kommer, det är ju det absolut bästa med en ny säsong, haha! ;) Faktiskt så överraskade mina föräldrar mig förut med en höst/vinterjacka från Vila som jag har glott på ett tag, blev så himla glad :)♥

Imorgon bär det av tillbaka till Vadstena igen för att köra stenhårt det allra sista året på gymnasiet! Jag har de bästa vännerna som man kan önska sig och det här året kommer bli riktigt grymt! Äntligen är det vi som är äldst ;) haha, det känns som att det inte var alltför längesedan man själv stod där, minst på skolan och blev nollad av "eliterna", alltså 3orna ;) Nu är det vi som är eliiit!!
Jag har packat hela kvällen och är nu klar, men jag slutar aldrig förvånas över hur många väskor det alltid blir till slut! Jag har fem väskor hittills.. Och jag tror verkligen att det kommer bli mer imorgon! Tur är väl att jag åker bil, annars hade jag verkligen inte kunnat packa såhär! Ska förresten övningsköra dit, så ja.. Man vet ju aldrig hur lång tid det kommer ta ;) Men vi ska åka härifrån ganska tidigt så jag hoppas att vi är där runt ett eller något.

Nu ska jag sova så att jag orkar köra imorgon! Kan ju samtidigt vara bra att försöka vända tillbaka dygnet lite..


Osminkad och sådär, japp!

Godnatt.






Besviken!

När jag kom hem från praktiken kom jag på att jag hade glömt min regnjacka på kontoret i receptionen så jag ringde min handledare och bad henne ta hand om den! Jag bad henne höra av sig och eftersom att hon inte gjorde det så antog jag att hon hade hittat jackan, men jag skickade ett sms i alla fall för att vara på säkra sidan. Det svarade hon inte heller på. Idag skulle vi åka och hämta den och jag försökte ringa men hon svarade inte och så ringde jag till receptionen så skulle han kolla och höra av sig sedan, han hörde inte heller av sig.. Så vi åkte dit ändå, men där fanns fan ingen jacka när jag frågade! Jag blir så himla aaaaarg, om hon inte hittade den så kunde hon väl hört av sig!?! Och eftersom att den hängde inne på kontoret så måste ju någon från personalen snott den och vem fan gör så? Allvarligt, jag är så himla arg på min handledare att jag snart smäller av, hur svårt ska det vara att höra av sig? Och anledningen till att jag är arg är även för att när jag och Moa var där på praktik så var hon också skitslapp och brydde sig typ inte.. Det sög och det här gjorde bara allt ännu värre! Så i alla fall, min mamma blev så arg nu så att hon ringde till min före detta handledare och skällde ut henne! Det bara kändes så hiiimla gött ;) Jag blir så jäkla arg och besviken, jag gillade verkligen den jackan! Skiiiiit också!

Nu ska jag lugna ner mig och så ska jag ut och övningsköra lite, vilket jag inte gjort på evigheter!



Hej så länge!





160810

Hallå!
Idag regnar det lika mycket som igår så mina planer om att sola kan man ju säga gick i kras. Jag vaknade vid halv 12 och gick upp och ringde några samtal som jag var tvungen att göra idag för att få det gjort. Sedan gjorde jag mig lite gröt till frukost och slog mig ner framför tvn och kollade på vänner. Nu hade jag tänkt att jag skulle sätta mig på motionscykeln och trampa lite. Har inte direkt någon lust att gå ut och springa i detta vädret.. Men jag hoppas att det blir bättre ikväll för då blir det nog en löptur också, känner att jag måste komma ut.


Träningskläderna är på och jag är redo för ett pass på cykeln! ;)





Slappisdag!

Idag har jag gjort absolut ingenting mer än att vara hemma och kolla på film, det har varit så skönt! Jag har inte ens gjort mig i ordning, jag gillar att ha sådana här dagar då och då! Men imorgon då blir det inte såhär. Då ska jag se till att göra något :) Jag har i alla fall hunnit med att kolla på två filmer idag, Love Happens och The last song. Två riktigt bra filmer!
Love Happens handlar om en kille som har skrivit en bok som handlar om att ta sig igenom sin sorg, han har själv förlorat sin fru i en bilolycka. Han har seminarium och hjälper folk som kommer till honom genom att ha workshops med dem. Och så träffar han en tjej i en utav städerna där han är på turné och hon får honom att komma på att han själv kanske inte riktigt har kommit igenom sin egna sorg. En riktigt bra film och en bra skildring av hur svårt det verkligen är att förlora någon.
The last song handlar om en tjej som tvingas åka till sin pappa över sommaren och det är något hon från början verkligen inte tycker om. Hon är helt enkelt en obstinat tonåring som hatar allt och alla. Hon och hennes pappa har ett speciellt band eftersom att det var han som lärde henne spela piano när hon var yngre, men sedan skiljdes han och hennes mamma och hon skyllde allt på honom och såg det som att han hade lämnat dem. Men under sommaren börjar hon umgås med en kille som hon blir kär i och då börjar hon mer och mer bli bättre och snällare. Sedan får man veta att hennes pappa har en hemlighet som ingen visste om hon då förändras allt helt. Också en riiiktigt bra film, bästa filmen jag har sett på länge i alla fall! :) Jag tycker att båda verkligen är sevärda!
Jag la precis in alla mina bilder från Kroatien och är jättebesviken för att jag insåg att jag har tappat jättemycket färg :( På bara en vecka i Sverige.. Jag får väl sola på imorgon om vi får någon sol här! Förresten så får jag finbesök på fredag, två av mina kära Vadstenavänner kommer hit över helgen! Det ska bli riktigt roligt! På lördagen ska vi på Liseberg och sedan på kvällen ska vi på avskedsfest för en kompis som ska åka till Canada och plugga i ett år! Riktigt ledsamt men så himla kul för henne :) Men hon kommer vara saknad.

Nu fördriver jag tiden med lite spel på king.com.. Just nu är det Backgammon som gäller ;) Haha! Får väl fortsätta med det ett tag sedan ska jag nog krypa i säng!

Godnatt.





I can touch a new day.

Det här är mina absoluta favoritlåtar just nu! Den första, Heartless, är den bästa! Jag bara älskar hans röst.






Färdigbakad och helt slut!

Bakandet blev inte riktigt som väntat och jag glömde ta några bilder.. Jag har helt enkelt haft så fullt upp med att städa upp efter mig själv, fy sjutton vad stökigt det blev.. Och sedan så slängde jag bara in mumsen i frysen utan att tänka mig för. Men nu är det i alla fall fint igen så nu kan inte mamma och pappa klaga när de kommer hem ;) Jag kan ju börja med att säga att kärleksmumsen blev bra i alla fall, men sedan så förstod jag inte hur man skulle göra med hallongrottorna och så gjorde jag fel så jag fick slänga allt.. Men det blev ju lite annat ändå så det gör inte så mycket! Jag vet dock inte hur de smakar för att jag inte har ätit någon, eftersom att jag inte äter sådant längre. Har hållit mig ifrån godsaker och annat onyttigt i snart två veckor och jag tänker inte sluta nu! Man kan säga att jag har gett mig själv ett litet slags godislöfte och ska ge mig själv en belöning om jag tycker att det funkar bra. Håller jag mig så länge som det är tänkt och jag ska såklart börja äta nyttigare också, jag har redan börjat med en grej fast jag känner inte riktigt för att skriva det här.. Inte än. Det jag har bestämt mig för sedan jag kom hem från semestern är att få ett nytt liv, nya tider nya tag, helt enkelt. Jag vill bli mer nöjd med mig själv och har därför bestämt mig för att gå ner i vikt! Så vi får se hur det går ;) Nu ska jag sätta mig på motionscykeln framför lite C/O Segermyr, det är helt oslagbart alltså! Skönaste människorna ;)

Jag har även köpt lite kläder de senaste dagarna som jag funderar på att ta bild på och lägga upp här! Men vi får se vad som bli av kvällen, jag är ganska trött och har faktiskt ännu inte hunnit äta heller! Men vi får se vad som händer.

Hej så länge!


Bak med kärlek

Nu hade jag faktiskt tänkt att jag ska baka lite! Mamma vill ha lite godsaker som hon kan bjuda på om vi får besök eller liknande! Och jag var väldigt sugen på att baka så jag bestämde mig för att det fick bli kärleksmums och hallongrottor! Det är bra att jag har något att sysselsätta mig med eftersom resten av familjen ska på kräftskiva ikväll och jag har inte så stor lust att följa med för att jag inte mår speciellt bra! Så nu förvandlas köket till ett bageri ;) Haha! Det var riktigt längesedan jag bakade sist så det ska bli riktigt roligt.

Skriver sedan och lägger in bilder på hur det blev och berättar hur det har gått ;)










Tillbaka till verkligheten.

Jag har snart varit hemma i en vecka i och för sig.. Men ändå, jag längtar tillbaka till Kroatien jättemycket! Men vi har i alla fall har det riktigt bra, vi har sett hur mycket som helst, solat, badat och bara tagit det lugnt! Det som är synd är bara att vädret här hemma i Sverige inte är det bästa kanske.. Så jag börjar redan märka att brännan är borta och det känns verkligen inte kul alls! Men det är bara att passa på och sola när solen väl kommer fram, vilket jag hoppas att den gör väldigt snart :)
Jag har även massor av bilder under resan som jag tänkte lägga in vid något tillfälle!

Under dagen så har jag inte gjort överdrivet mycket.. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, varit på promenader och sådär! Nu på kvällen så skulle jag och Madde gått ut eller hittat någon annan fest eller liknande, men så blev det inte och vi hamnade här hemma hos mig istället och pratade ikapp sedan vi sågs sist, vilket verkligen var ett bra tag sedan! Vi planerade även inför morgondagen och vi tror att det blir en utekväll imorgon istället! Sedan blev vi så trötta båda två och vi tyckte att det var nog när båda bara satt och gäspade den mesta delen av tiden ;)

Nu ska jag nog krypa i säng innan jag somnar här! Godnatt.







RSS 2.0